Smörgåsrulle Vegan
Recept: Yohan Volle
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Fler spännande recept hittar du på BakeIT
Vegansk smörgåstårta i rulltårtsformat. Fylld med en smakrik tomatkräm gjord på soltorkade tomater.
Smörgåsrulle Vegan
Artnr. Namn
Vikt (g)
56036 Smörgåsbotten
220
17540 Majonnäs 35% Vegan
170
GR Tomatkräm
450
882771 Tomat soltorkad hackad
50
Dekoration
Blomkålsris
Persilja, hackad
Tomat soltorkad
Snacksgurka
Rädisa
Totalt
890
Tomatkräm grundrecept
Artnr. Namn
Vikt (g)
17540 Majonnäs 35% Vegan
2 000
864301 Tomat Soltorkad, strimlad
300
151181 Olivolja Extra Virgin
50
21134 Bagerisalt
5
364161 Svartpeppar, mald
3
Totalt
2 358
Smörgåsrulle Vegan: Blanda ihop tomatkräm och bred ut ett jämt lager på en smörgåstårtsbotten. Rulla ihop och stryk upp med majonnäs. Dekorera förslagsvis genom att rulla den uppstrukna rullen i blomkålsris blandat med hackad persilja. Toppa med soltorkade tomater, snacksgurka och rädisor.
Tomatkräm - grundrecept: Mixa soltorkade tomater tillsammans med olivolja och kryddor till en slät röra. Blanda ner majonnäsen och smaka av med salt och svartpeppar.
TO SHARE:
Landgångsbricka 22x9 (art nr. 74791)
TO GO:
Fönsterkartong 130x85x235 mm (art nr. 76262)