Vit Bas Eko

Gelatorecept

Glöm allt du vet om glass - egentillverkad Gelato förvandlar din glassdisk till något alldeles extra. Våra Gelatorecept är baserade på färsk mjölk och grädde. Glöm inte att egentillverkad, smakrik Gelato driver trafik till din butik och ökar försäljningen. 


Namn
Vikt (g)


Standartmjölk 3%
1 270
Torrmjölk
30
Vispgrädde 40%
270
Strösocker
265
Dextros
44
Stabilisator  Eko mjölk
120


Pastörisering:

Värm mjölken till ca 40 grader, blanda de torra ingredienserna och rör ner i mjölken. När blandningen är uppe i ca 45 grader - tillsätt även grädden.
Obs! Använd Ekologiska råvaror.
Fler recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Standardmjölk EKO
Vispgrädde EKO
Strösocker organiskt
Glass-stabilisator

  • KÅKÅ AKTUELLT
  • NÄSTA DAG LEVERANS
  • ERBJUDANDEN
  • NYA PRODUKTER
Laddar
Laddar