American cream powder 15 kg
Pulver för tillverkning av kokt vaniljkräm. Används även för tillverkning av vattenkräm för inblandning i smörkrämer.
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 6%
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 6%
Beskrivning
Pulver för tillverkning av kokt vaniljkräm. Används även för tillverkning av vattenkräm för inblandning i smörkrämer.
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 6%
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 6%
Användning
Ingredienser: Mjölk/ grädde 1000g, Socker 200g, CREAM POWDER 80g. Arbetsbeskrivning:
Blanda AMERICAN CREAM POWDER, socker och 3 dl mjölk/grädde till en jämn redning. Koka upp resterande grädde/mjölk, vispa i redningen och
låt krämen koka i ca. 2 minuter. Kyl ner krämen snabbt.