Mandelmassor - bakmassor
Mandelmassa - Bakmassa
Mandelmassa används till många olika bakverk, mestadels som en ingrediens eftersom det gör bakverk saftigt samtidigt som det ger god smak av mandel. Lite finare mandelmassa, med högre mandelhalt, kan även användas som den är till praliner och kondisbitar. Mandelmassa kan också blandas upp med kärnor från aprikos eller persika, som är släkt med mandel. Ofta tillsätts mandel för att upprätthålla mandelsmaken. Dessa blandningar kallas för massor eller bakmassor och passar bäst till fyllningar.
Bakmassa 5 kg
Artikelnummer
04232
Kranse XX 2x5 kg
Artikelnummer
04133
Kranse XX 5 kg
Artikelnummer
04134
Mandelmassa 10 kg
Artikelnummer
040461
Mandelmassa 18x200 g
Artikelnummer
00432
Mandelmassa 50/50 12x800 g
Artikelnummer
00417
Mandelmassa 50/50 800 g
Artikelnummer
00418
Mandelmassa E-fri 5 kg
Artikelnummer
04057
Mandelmassa EKO 55% 5 kg
Artikelnummer
04077
Mandelmassa utan tillsatt socker 1 kg
Artikelnummer
048141
Mästarmassa 5 kg
Artikelnummer
04122