Ale Brödbas 12,5 kg
Ale Brödbas är en brödbas med surdeg och fröer, som ger ett fiberrikt matbröd. Innehåller rostat kornmaltmjöl, vetekli, surdeg, solroskärnor, linfrö och pumpakärnor.
Beskrivning
Ale Brödbas är en brödbas med surdeg och fröer, som ger ett fiberrikt matbröd. Innehåller rostat kornmaltmjöl, vetekli, surdeg, solroskärnor, linfrö och pumpakärnor.
Användning
50% dosering på mjölvikt.
Grundrecept:
1000g Vatten,
1000g Extra bagerivetemjöl
1000g Ale Brödbas
45g Jäst.
Degtemperatur: 28 grader.
Blanda alla ingredienserna sakta 12 minuter.
Liggtid: 30 minuter.
Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g).
Jäs i jässkåp och baka av.