Paloma Ovablanca 1,25kg
Gör en Italiensk maräng på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten, för en fruktmaräng kan vattnet bytas ut mot en fruktpure.
Passar även bra att smaksättas i slutet av vispningen med någon arom eller smakpasta.
Används till alla typer av recept där italiensk maräng ingår som exempelvis i franska mousser eller marängen på en lemontart.
Dosering: 67%
Passar även bra att smaksättas i slutet av vispningen med någon arom eller smakpasta.
Används till alla typer av recept där italiensk maräng ingår som exempelvis i franska mousser eller marängen på en lemontart.
Dosering: 67%
Beskrivning
Gör en Italiensk maräng på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten, för en fruktmaräng kan vattnet bytas ut mot en fruktpure.
Passar även bra att smaksättas i slutet av vispningen med någon arom eller smakpasta.
Används till alla typer av recept där italiensk maräng ingår som exempelvis i franska mousser eller marängen på en lemontart.
Dosering: 67%
Passar även bra att smaksättas i slutet av vispningen med någon arom eller smakpasta.
Används till alla typer av recept där italiensk maräng ingår som exempelvis i franska mousser eller marängen på en lemontart.
Dosering: 67%
Användning
Mix 1000 g, vatten 500 ml. Blanda vatten och mix långsamt tills smeten är jämn. Blanda sedan på hög hastighet under 5 min, tills maximal volym är uppnådd. Marängen blir stabilare vid användning av varmare vatten. Kan användas direkt eller torkas i ugn på 100° C, kan även brännas av vid 250° C.