Bakkorn 20 kg
Bakkorn är en korn/fiber-blandning som kan tillsättas i bröddegar. Det ger på ett enkelt sätt ett grövre och mer spännande bröd. Passar även som topping på bröd och frallor. Innehåller majsgryn, havregryn, linfrö, solrosfrö, sesamfrö och surdeg.
Beskrivning
Bakkorn är en korn/fiber-blandning som kan tillsättas i bröddegar. Det ger på ett enkelt sätt ett grövre och mer spännande bröd. Passar även som topping på bröd och frallor. Innehåller majsgryn, havregryn, linfrö, solrosfrö, sesamfrö och surdeg.
Användning
17% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1500g Extra bagerivetemjöl, 300g Bakkorn, 70g Jäst, 50g Margarin, 30g Salt, 5g Magne Bakhjälpmedel. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+7 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.