Brödbas Råg 12,5 kg

Artikelnummer 22312 Förhandsgranska utskrift
Brödsbas med råg och surdeg som ger mellangrova matbröd. Passar perfekt till sötlimpor och vörtbröd. Innehåller rågmjöl, mörk malt och surdeg.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Brödsbas med råg och surdeg som ger mellangrova matbröd. Passar perfekt till sötlimpor och vörtbröd. Innehåller rågmjöl, mörk malt och surdeg.

Användning

Sötlimpa, lantbröd, vörtbröd. 50% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1000g Extra bagerivetemjöl, 1000g Brödbas Råg, 70g Jäst. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+8 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.
    Laddar
    Laddar