Brödbas Råg 12,5 kg
Brödsbas med råg och surdeg som ger mellangrova matbröd. Passar perfekt till sötlimpor och vörtbröd. Innehåller rågmjöl, mörk malt och surdeg.
Beskrivning
Brödsbas med råg och surdeg som ger mellangrova matbröd. Passar perfekt till sötlimpor och vörtbröd. Innehåller rågmjöl, mörk malt och surdeg.
Användning
Sötlimpa, lantbröd, vörtbröd. 50% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1000g Extra bagerivetemjöl, 1000g Brödbas Råg, 70g Jäst. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+8 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.