Brödbas Vete 12,5 kg

Artikelnummer 22311 Förhandsgranska utskrift
Brödsbas av vete för ljusa och halvfina matbröd som går utmärkt att använda till baguetter och surdegsbröd.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Brödsbas av vete för ljusa och halvfina matbröd som går utmärkt att använda till baguetter och surdegsbröd.

Användning

Franskbröd, baguetter, surdegsbröd, toastbröd. 50% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1000g Extra Bagerivetemjöl, 1000g Brödbas Vete, 40g Jäst. Degtemperatur: 27°C. Blanda alla ingredienser 3+5 minuter. Liggtid: 15 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.
    Laddar
    Laddar