Skrållan 10 kg
Komplett blandning för bakning av ett relativt ljust matbröd smaksatt med vetegroddar och rågmalt. Blandningens sammansättning av potatispulver och specialbehandlade vetegroddar ger ett fiberrikt bröd med saftigt inkråm, fyllig smak samt vacker färg på rostat bröd. Innehåller rostade vetegroddar och potatisflingor.
Beskrivning
Komplett blandning för bakning av ett relativt ljust matbröd smaksatt med vetegroddar och rågmalt. Blandningens sammansättning av potatispulver och specialbehandlade vetegroddar ger ett fiberrikt bröd med saftigt inkråm, fyllig smak samt vacker färg på rostat bröd. Innehåller rostade vetegroddar och potatisflingor.
Användning
Soft toast, toastbröd. Speciellt lämplig för rostning. 100% dosering. Grundrecept: 1000g Vatten, 1750g Skrållan, 60g Jäst. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+7 minuter. Liggtid: 10 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.