Paloma Ovablanca 1,25 kg

Artikelnummer 460541 Förhandsgranska utskrift
Gör en Italiensk maräng på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten, för en fruktmaräng kan vattnet bytas ut mot en fruktpure.
Passar även bra att smaksättas i slutet av vispningen med någon arom eller smakpasta.
Används till alla typer av recept där italiensk maräng ingår som exempelvis i franska mousser eller marängen på en lemontart.
Dosering: 67%
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Gör en Italiensk maräng på ett lätt sätt, tillsätt bara vatten, för en fruktmaräng kan vattnet bytas ut mot en fruktpure.
Passar även bra att smaksättas i slutet av vispningen med någon arom eller smakpasta.
Används till alla typer av recept där italiensk maräng ingår som exempelvis i franska mousser eller marängen på en lemontart.
Dosering: 67%

Användning

Mix 1000 g, vatten 500 ml. Blanda vatten och mix långsamt tills smeten är jämn. Blanda sedan på hög hastighet under 5 min, tills maximal volym är uppnådd. Marängen blir stabilare vid användning av varmare vatten. Kan användas direkt eller torkas i ugn på 100° C, kan även brännas av vid 250° C.
    Laddar
    Laddar