Krämpulver 15

Artikelnummer 01325 Förhandsgranska utskrift
Pulver för tillverkning av kokt vaniljkräm. Används även för tillverkning av vattenkräm för inblandning i smörkrämer. Som stärkelse och smaksättning till vissa småbrödsdegar, budapestmaräng och nötmaräng.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Pulver för tillverkning av kokt vaniljkräm. Används även för tillverkning av vattenkräm för inblandning i smörkrämer. Som stärkelse och smaksättning till vissa småbrödsdegar, budapestmaräng och nötmaräng.

Användning

Mjölk 1000 g, socker 120 g, krämpulver 90 g. 2/3 av mjölken kokas upp, resterande mjölk blandas med krämpulver och socker och röres ned i den kokande mjölken. Hela blandningen får därefter ett hastigt uppkok. Till vattenkräm bytes mjölken ut mot vatten.
    Laddar
    Laddar