Krämpulver 15
Pulver för tillverkning av kokt vaniljkräm. Används även för tillverkning av vattenkräm för inblandning i smörkrämer.
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 7%
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 7%
Beskrivning
Pulver för tillverkning av kokt vaniljkräm. Används även för tillverkning av vattenkräm för inblandning i smörkrämer.
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 7%
Utmärkt som en kräm i tårtor och bakelser.
Dosering: 7%
Användning
Mjölk 1000 g, socker 120 g, krämpulver 90 g. 2/3 av mjölken kokas upp, resterande mjölk blandas med krämpulver och socker och röres ned i den kokande mjölken. Hela blandningen får därefter ett hastigt uppkok. Till vattenkräm bytes mjölken ut mot vatten.