Bakelsebotten naggad SG 20x700g

Artikelnummer 59818 Förhandsgranska utskrift
Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.

Användning

Plocka fram det antal som ska bakas.Tina upp i ca. 15 minuter på bakbord eller bakplåt. Plocka bort skyddspappret medan bottnarna är frusna. Efter upptining bakas bottnarna i 190-200°C i ca. 20 minuter.
    Laddar
    Laddar