Danskt rågbröd 25 kg

Artikelnummer 3945 Förhandsgranska utskrift
Danskt Rågbröd är en brödbas med surdeg och fröer för grova och osötade brödtyper. Innehåller mältade rågflingor, solroskärnor, linfrö och surdeg.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Danskt Rågbröd är en brödbas med surdeg och fröer för grova och osötade brödtyper. Innehåller mältade rågflingor, solroskärnor, linfrö och surdeg.

Användning

Danskt rågbröd. 100% dosering. Grundrecept: 1000g Vatten, 1650g Danskt Rågbröd, 40g Jäst. Degtemperatur: 26 grader. Blanda alla ingredienserna sakta 15 minuter. Liggtid: 30 minuter. Väg upp degämnen och placera i form (bröd 600g). Jäs i jässkåp och baka av.
    Laddar
    Laddar