KåKå Affärsskola 2022

Är du intresserad av att lära dig mer om företagande inom bageri/konditori och vill skapa ett nätverk för framtiden? Då är kanske KåKå Affärsskola något för dig.

Sedan starten 2010 har fler än 300 kunder och partners till KåKå deltagit i KåKå Affärsskola, vilket vi är oerhört stolta och göda över.

KåKå Affärsskola är för dig som vill ta ett steg i utvecklingen! Ena stunden är du bagare, andra stunden VD, personal-, försäljnings- och ekonomichef. Inte så konstigt om du känner dig splittrad och har svårt att få utväxling av ditt arbete, och att många i branschen brottas med låg lönsamhet. KåKå Affärsskola är utvecklad för att ge dig som ägare/företagsledare förståelse och kunskaper som hjälper dig att leda verksamheten mot bättre lönsamhet. Vi gör det genom att utgå från dig som person och din verklighet, för att ge dig nycklarna att lyckas.

Är du kund till KåKå och intresserad? Ta kontakt med din säljare på KåKå eller kontakta Mats Olsson för mer information om årets omgång av affärsskolan.
KÅKÅ AFFÄRSSKOLA 2022: 
Tyvärr kommer KåKå Affärsskola inte genomföras under 2022 med anledning av den rådande situationen.

 

Du kanske är också intresserad av...


Utveckla ditt hantverk

Kurser

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

BakeIT

Nå ut med ditt varumärke

Marknadsmaterial
Laddar
Laddar