Mix för Vaniljkräm S 25kg

Artikelnummer 1923 Förhandsgranska utskrift
En mix för kallvispad vaniljkräm. Bakfast och frysstabil Passar som fyllningar i wiener och vete som en ingrediens i buddapestbottnar, fyllningar och kakdegar Dosering: 23%
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

En mix för kallvispad vaniljkräm. Bakfast och frysstabil Passar som fyllningar i wiener och vete som en ingrediens i buddapestbottnar, fyllningar och kakdegar Dosering: 23%

Användning

Ingredienser: Vatten 1000g, VANILJ-S 300g. Arbetsbeskrivning: Häll det kalla vattnet i vispkitteln och tillsätt därefter VANILJ-S. Vispa tills krämen fått en slät konsistens. Låt krämen stå ca 15 min före användning. Färdig vaniljkräm skall alltid förvaras i kyl. För en rundare smak så byts vattnet ut mot mjölk
    Laddar
    Laddar