Musikhjälpen 2022


Nu kan du och ditt bageri/konditori vara med och baka till förmån för Musikhjälpen. Det finns även möjlighet för dina kunder att vara med och bidra. KåKå har startat en bössa som heter: #VarjeBulleRäknashttps://bossan.musikhjalpen.se/varjebulleraeknas
Om du är i behov av affisch för att marknadsföra bössan kan du kostnadsfritt beställa det från oss. Klicka på knappen ”Beställ gratis”.
 
Du bestämmer själv hur mycket pengar som ska skänkas i bössan. För att synliggöra detta för dina kunder kan du ladda ner affischen genom att trycka på den. Du kanske väljer att bara sätta upp affischer i din butik så får dina kunder själv välja om de vill delta, eller så gör du en aktivitet kopplat till en eller flera av dina produkter. Exempelvis att skänka 5 kronor för varje såld lussekatt till Musikhjälpen.

Alla pengar som samlas in under Musikhjälpen 2022 går till Radiohjälpen och beviljas i form av projektstöd inom årets tema - En tryggare barndom på flykt från krig. Mer information hittar du på www.musikhjälpen.se.
 

Du kanske också är intresserad av...


Jul på KåKå

Hitta dina favoritprodukter

Förpacka för merförsäljning

Laddar
Laddar