KåKå hjälper dig att lyckas! 

KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den svenska bagerimarknaden. Idag är KåKå Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier. 
 
Företaget ingår sedan 1999 i Orkla-koncernen och har därmed tillgång till Skandinaviens mest omfattande produktion av bageriingredienser, exempelvis Odense Marcipan. Dessutom samarbetar vi med andra internationellt framstående producenter och är en av Skandinaviens ledande aktörer inom import och försäljning av kryddor, nötter, mandlar, russin och kokos. Vidare äger KåKå Jästbolaget som är Sveriges enda jästfabrik och en av Europas mest moderna och effektiva samt Werners Gourmetservice som är den ledande leverantören i Sverige på premiumprodukter till restauranger och konditorier. Allt för att du som kund ska få ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment att välja från.

KåKå är en partner som bidrar till ett gott resultat


Mer än produktleverantör 

Ett bra samarbete är till glädje för båda parter. Därför ser vi det som en viktig uppgift att hjälpa och stötta dig i din verksamhet. Inom KåKå finns en omfattande kompetens och erfarenhet av moderna produktionssystem. KåKå har inte bara tillgång till Skandinaviens mest omfattande produktion av bageriingredienser. Vi kan även hjälpa dig med allt från recept och praktiska råd till övergripande koncept och aktiviteter som ökar din försäljning. 
 

Brett sortiment av högsta kvalitet 

KåKå erbjuder ett mycket brett och konkurrenskraftigt produktsortiment. Det omfattar jäst, bake off, margarin, mjöl, mixer, mejeriprodukter, marsipan, mandelmassa, massor, choklad, socker, sirap, sylt, importråvaror, smörgåsmat, grönsaker, drycker och serviceartiklar. Produkterna tillverkas av olika leverantörer under noggrann kontroll för att säkerställa en hög och jämn kvalitet. KåKå har dessutom alltid varit den ledande leverantören av kryddor, nötter, mandlar, russin och kokos, vilka direktimporteras från världens främsta odlare. 
 

Spetskompetens på samtliga områden

I vårt InnovationsCenter arbetar ett innovativt gäng experter ständigt med att ta fram nya produkter, recept och produktionslösningar. Gruppen bedömer förutsättningar och utvärderar potentialen på marknaden. Till vårt InnovationsCenter kan du vända dig om du har frågor som rör allt från själva bakprocessen till receptutveckling och förpackningar. Som kund hos KåKå får du förstås ta del av de nya produktkoncepten och genom kampanjer skapar vi tillsammans uppmärksamhet kring dina produkter. 
 

BakeIT - recept och innehållsdeklarationer

Vhar tagit fram ett nätbaserat receptsystem - BakeIT. Här har vi samlat spännande traditionella och nya recept, underlag för innehållsdeklarationer samt kalkyl- och näringsvärdesberäkningar. Våra säljare runt om i landet är alltid beredda att hjälpa dig i frågor som rör produkter, recept, priser, leveranser och annat för att du ska lyckas. De har i de flesta fall arbetat i bageri, konditori eller liknande verksamhet och vet därför vad det handlar om. 
 

Marknadsföring

KåKå hjälper gärna till att ta fram kundfoldrar, kundtryck, kundunika affischer och annonser - allt för att du som kund ska kunna fokusera på hantverket och ha en hållbar verksamhet. Vi  kan dessutom hjälpa dig  att skapa din egen kundklubb där du kan nå ut till fikasugna via vår app Sverige Fikar. 
 

Distribution och logistik 

KåKå vet betydelsen av en rationell produktion som flyter problemfritt. Rätt vara i rätt tid är en förutsättning för att skapa en bra ekonomi. Lika viktigt är att få varorna på ett sätt som underlättar hanteringen. Därför är KåKå leverantören med både säkra leveranser och kundanpassade förpackningar. Vid beställning över 5000 kr på ordinarie leveransdag är dessutom leveransen alltid fraktfri. 


Du kanske också är intresserad av...


Hitta ditt favoritrecept

Recept

Bygg din digitala kundklubb

Sverige fikar

Handla nu

E-handel
Laddar
Laddar