Soja Sakura japan 5,6 kg

Artikelnummer 34128 Förhandsgranska utskrift
Japansk soja från första pressningen som har en mjuk aromatisk sälta trots sin låga salthalt (9,6%). Sojan är naturligt fermenterad (6 mån) och producerad med GMO-fria ingredienser. Sojan produceras med majsmjöl istället för vetemjöl, vilket gör sojan naturligt glutenfri.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Japansk soja från första pressningen som har en mjuk aromatisk sälta trots sin låga salthalt (9,6%). Sojan är naturligt fermenterad (6 mån) och producerad med GMO-fria ingredienser. Sojan produceras med majsmjöl istället för vetemjöl, vilket gör sojan naturligt glutenfri.

Användning

Traditionellt används ljus soja till sushi, soppor med fisk och skaldjur samt till dippsåser men vi menar att Sakuras soja passar i princip till alla recept, oavsett om det står mörk eller ljus soja i receptet.
    Laddar
    Laddar