Gör Gott 10

Artikelnummer 22909 Förhandsgranska utskrift
En komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en mustig brödsmak. Produktblandningen innehåller 58 % fullkorn.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

En komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en mustig brödsmak. Produktblandningen innehåller 58 % fullkorn.

Användning

Fristående limpor, formbröd, sammanskuvat, hålkakor och bräck. Grundrecept: 1000g Vatten, 1700g GörGott blandning, 140g Sirap Gul, 70g Jäst. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+8 minuter. Liggtid: 15 minuter. Väg upp och forma till önskad storlek. Jäs i jässkåp och baka av.
    Laddar
    Laddar