Gör Gott 10
Gör Gott är en komplett brödbas för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en mustig brödsmak. Innehåller både fullkornsmjöl av vete och råg.
Beskrivning
Gör Gott är en komplett brödbas för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en mustig brödsmak. Innehåller både fullkornsmjöl av vete och råg.
Användning
Fristående limpor, formbröd, fullkornsbröd. 100% dosering. Grundrecept: 1000g Vatten, 1700g Gör Gott, 140g Sirap Gul, 70g Jäst. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+8 minuter. Liggtid: 15 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.