Sverige fikar - En hållbar app

Sverige fikar är en app från KåKå AB som är exklusivt framtagen för Sveriges bagerier, konditorier och caféer. Appen ger dig möjligheten att skapa en digital kundklubb och en kanal för merförsäljning till både befintliga och nya kunder. I appen finns även den nationella kampanjen Semlogram där svenskarna kan ge bort en semla till en vän. Kampanjen har sedan starten 2014 lockat hundratusentals användare och fortsätter att växa i popularitet. 

Appen är helt enkelt ett smart verktyg för försäljning och marknadsföring i ett eget forum, utan konkurrerande budskap från andra branscher. Den arbetar för din butik dygnet runt, året runt - med en minimal arbetsinsats. 

Det är superenkelt att vara med och inga tekniska kunskaper behövs. Vi hjälper dig att komma igång och finns med under hela resan.

 


Minska svinnet och öka din försäljning

Med hjälp av appen Sverige fikar är det möjligt att styra försäljningen mot specifika tidpunkter under dagen. Det innebär att du kan locka kunder till butiken under tillfällen då kundtillströmningen är låg.
 
Du kan exempelvis skicka ut meddelanden till ditt konditoris följare om utförsäljningar och rabatter strax innan stängningsdags. Det ökar möjligheten att ersätta eventuellt svinn med en intäkt samtidigt som du bidrar till en ökad hållbarhet. För det är ju inte till glädje för någon att det goda brödet hamnar i soptunnan.
 

Därför ska du ha en kundklubb 

Flera av de stora och etablerade detaljhandelskedjorna arbetar aktivt med sina kundklubbar för att skapa band till sina kunder. Anledningen är enkel, man ser helt enkelt en stor potential till ökad försäljning! Kundklubben ger dig en god möjlighet att bygga lojalitet och skapa trogna kunder. Du får en direkt dialog med kunden där du kan förmedla erbjudanden, information och nyheter. Det ökar självklart möjligheten för ett köp. Med de budskap du förmedlar kan du också påverka kundens uppfattning om din butik. Du vet den där så viktiga imagen. 

Allt handlar om att skapa nöjda kunder som väljer att komma tillbaka, gång efter gång. Den nöjda kunden blir i sin tur en viktig reklampelare som sprider goda omdömen till sin omgivning.
 

Gå med i Sverige fikar genom att kontakta din affärsutvecklare på KåKå

 

Du kanske också är intresserad av...


Håll dig uppdaterad

Branschkoll

Utveckla ditt hantverk

Kurser

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

BakeIT
Laddar
Laddar