Brödbas Grov 12,5 kg
Brödsbas Grov med råg, vete och surdeg ger grova och fiberrika matbröd. Innehåller fullkornsmjöl, rågmjöl, råggrits och surdeg.
Beskrivning
Brödsbas Grov med råg, vete och surdeg ger grova och fiberrika matbröd. Innehåller fullkornsmjöl, rågmjöl, råggrits och surdeg.
Användning
Grovt rågbröd, fullkornsbröd, grovkavring. 50% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1000g Extra bagerivetemjöl, 1000g Brödbas Grov, 90g Jäst. Degtemperatur: 27 grader. Blanda alla ingredienserna 2+8 minuter. Liggtid: 20 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.