Easy Ciabatta 25 kg

Artikelnummer 45083 Förhandsgranska utskrift
Brödbas för typiskt italienskt bröd som ciabatta. Ger brödet en speciell surdegsarom och smak. Innehåller vetemjöl och surdeg.
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.

Beskrivning

Brödbas för typiskt italienskt bröd som ciabatta. Ger brödet en speciell surdegsarom och smak. Innehåller vetemjöl och surdeg.

Användning

Ciabatta, pan de cristal. 10% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1350g Extra bagerivetemjöl, 135g Easy Ciabatta, 30g Jäst. Degtemperatur: 25 grader, degtemperaturen får inte överstiga 25 grader. Blanda alla ingredienserna 2+9 minuter. Liggtid: 60 minuter i en oljad plastback. Slå upp till önskad storlek. Jäs och baka av.
    Laddar
    Laddar