Kärleksmums
Kärleksmums med saftig botten och en glasyr med kaffesmak gjord på Non Temp och grädde.
Kärleksmums
cirka 40 styckenArtnr. Namn
Vikt (g)
01385 Muffinsmix UTS
925
Vatten
350
21834 Helägg flytande
350
15193 Rapsolja KåKå
140
36806 Kakao 20–22%
75
Glasyr
12235 KåKå Non Temp Mörk UTS
1 000
27815 Vispgrädde 36%
800
489421 Mockaextrakt
60
Topping
65906 Kokos riven
100
Totalt
3 800
Kärleksmums: Blanda alla ingredienser till botten i 2 minuter i en kittel med vinge. Häll upp smeten i en form om 25x35 cm med bakplåtspapper. Baka av på 175°C i cirka 30 minuter. Blanda glasyr medan botten kallnar. Koka upp grädde till glasyren. Häll grädde över Non Temp och blanda i mockaextrakt. Blanda runt och kyl frostingen till rumstemperatur, bred sedan på kakan. Toppa med kokosflingor och dela till bitar i önskad storlek.