Kärleksmums

Recept: Carolina Magnusson

Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Kärleksmums med saftig botten och en glasyr med kaffesmak gjord på Non Temp och grädde. 


Kärleksmums

cirka 40 stycken

Artnr. Namn
Vikt (g)
01385 Muffinsmix UTS
925
Vatten
350
21834 Helägg flytande
350
15193 Rapsolja KåKå
140
36806 Kakao 20–22%
75
Glasyr

12235 KåKå Non Temp Mörk UTS
1 000
27815 Vispgrädde 36%
800
489421 Mockaextrakt
60
Topping 

65906 Kokos riven
100
Totalt
3 800
 
 

Kärleksmums: Blanda alla ingredienser till botten i 2 minuter i en kittel med vinge. Häll upp smeten i en form om 25x35 cm med bakplåtspapper. Baka av på 175°C i cirka 30 minuter. Blanda glasyr medan botten kallnar. Koka upp grädde till glasyren. Häll grädde över Non Temp och blanda i mockaextrakt. Blanda runt och kyl frostingen till rumstemperatur, bred sedan på kakan. Toppa med kokosflingor och dela till bitar i önskad storlek.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Muffinsmix UTS
KåKå Non Temp Mörk UTS
Kokos riven
Dekal "UTAN TILLSATT SOCKER"


Laddar
Laddar