Punschrullar

Recept: Christian Eek

Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Punschrulle med arraksfyllning - en klassiker i varje kondisdisk. Variera med olika färger och skapa en tilltalande färgpalett. Passa på att ta fram en liten gå-bort-påse så att dina kunder kan köpa den perfekta gåvan att ta med. 


Punschrullar

Cirka 25 stycken
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
GR Arraksfyllning
1 000
17309 Lättkräm
125
04849 Marsipanlock
750
12212 Block Mörk Lyx
250
 
Totalt
2 125
 

Arraksfyllning - grundrecept



Artnr. Namn
Vikt (g)
04057 Mandelmassa
1 000
59530 Chokladanslag
2 000
489441 Arraksrom
100
17309 Lättkräm
200
 
Totalt
3 300
 
 
Arraksfyllning: Blanda alla ingredienser med vinge i vispmaskin. 
Punschrullar: Rulla ut arraksfyllning till avlånga längder. Ta fram färdigkavlat marsipanlock. Vispa upp lättkräm och bred över marsipanlocket. Lägg på arrakslängden och rulla ihop. Skär upp i bitar. Smält choklad och doppa ändarna.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Mandelmassa
Chokladanslag
Arraksrom
Lättkräm


Laddar
Laddar