Kanelbullens dag

Här har vi samlat massor av kvalitativa produkter, alla perfekta till Kanelbullens dag. Välj och vraka för att hitta dina favoriter – och lycka till med baket!

Kanelfyllningar

Oavsett om du föredrar fyllningar med mandel eller utan så har vi ett sortiment som passar ditt bageri. Våra fyllningar är bakfasta och frysstabilla och de är lätta att arbeta med. Välj din favorit!
Kanelfyllning Grov UMK, 13 kg
Art.nr: 4056
Kanelfyllning UMK, 13 kg
Art.nr: 4059
Kanelfyllning Grov, 13 kg
Art.nr: 4062

Kanel

Gör du egen fyllning? Använd gärna vår malda kanel som är så aromatisk och kraftig i smaken. 

Smör och margarin 

Här hittar du vårt utbud av smör och margarin som hjälper dig att få fram extra saftiga och mjuka kanelbullar.

Pärlsocker

Garnera gärna dina kanelbullar med pärlsocker. Mums!  

Mjöl eller vetebrödsbas

Välj vetemjöl av starkare bagerikvalitet från KåKå om du gör bullarna från grunden eller använd vetebrödsbas för att säkra upp produktionen och minska risken för feldosering. Ren och skär magi.
Art.nr: 01063

Tina, jäs och baka av och festen kan börja!

Av erfarenhet vet vi att tiden inte alltid räcker till under högtiden. Våra djupfrysta bakverk är räddaren i nöden om disken skulle stå tom. De är så goda och enkla att hantera. 

Glöm inte bakformar för helheten

Vi har den perfekta bakformen för dina bullar! Formen gör att bullen behåller sin form och fyllningen stannar i bullen. De lekfulla budskapen och pastellfärgerna kommer garanterat förhöja köplusten hos dina kunder. 

Vi har allt du behöver för Kanelbullens dag

Gör det enkelt för dina kunder genom att packa i påsar och burkar så att det går snabbt att plocka de fina produkterna och att genomföra sitt köp. Dina kunder är på väg. Här ger vi dig tips och inspiration på förpackningar som passar perfekt för Kanelbullens dag.
Upptäck nu

Du kanske också är intresserad av...Kanelbullens dag

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

Inspireras till nya koncept

Laddar
Laddar