Semlor - så enkelt och så gott!

Här har vi samlat massor av kvalitativa produkter, alla perfekta till semlebaket. Välj och vraka för att hitta din favorit – och lycka till med baket!

Allt till semlebaket

Självklart är texturen och smaken på bullen viktigt på en semla. Baka dina semlor med råvaror som är perfekta till semlebaket. Och glöm inte smöret för extra goda semlor.

Bullar

Räcker tiden inte till? Vi har väldens godaste släta bullar som bara ska tinas och bakas av, skurna färdigbakade semlebullar och glutenfritt alternativ. Eller varför inte testa Croissant Bun och skapa en frasig semla? Otroligt gott!
Släta Bullar 150x70 g
Art,nr: 50416
Semlebulle skuren 48 st
Art.nr: 50427
Croissant Bun 50x85 g
Art.nr: 50507
Glutenfria Slätta Bullar 8x4 st
Art.nr: 56464 

Semlefyllingar

Söker du en slät fyllning eller en fyllning som innehåller bitar? Vi erbjuder semlefyllningar för olika smaker och behov. 

Mandlar och kardemumma

Rejält av kardemumma i degen och semlefyllning med egenrostade mandlar gör en vanlig semla till en lyxig variant. Välj dina favoriter i vårt sortiment och toppa listor över "godaste semlan"!

Vispgrädde

De godaste semlorna kan inte vara utan en fluffig bulle, nötig semlefyllning och riktigt luftig vispad grädde! Handla riktigt god grädde hos oss och vispa på ditt favoritsätt.

Du kanske också är intresserad av...Semlefyllningar

Semleförpackningar

Inspiration

Laddar
Laddar