Cookiepralin Hallon Red Velvet

Recept: Christian Eek

"Sharing is caring" eller "delad glädje är dubbel glädje" - visst ligger det ändå en del sanning i de klassiska klyschorna? Att kunna dela en riktigt lyxig cookie till fikat är inget annat än superhärligt! Så, gör dina kakor större än vanligt och locka med tryffelfyllda cookies i tårtformat.


Cookiepralin 

Ca 10 st
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
22809 Bagerivetemjöl Extra KåKå
28
21134 Bagerisalt Suprasel
1
27327 Smör Normalsaltat
25
64001 Bikarbonat
1
20256 Farinsocker
32
20239 Strösocker
10
22436 Havregryn
31
01120 Vanillinsocker
1
21725 Helägg flytande
17
35660 Rödbetspulver
2
Pralindekorsocker Hallon
10
12216 KåKå Vit Block
10
 
Totalt
168
 

Pralindekorsocker



Artnr. Namn
Vikt (g)
20239 Strösocker
100
37021 Frystorkad Hallon
5
 
Totalt
105
 
 
Cookiepralin: Blanda smör och socker med vinge i några minuter, och tillsätt sedan resterande ingredienser. Dela upp degen i mindre bitar (40 gram) och forma dem till praliner. Rulla varje pralin i smält vit block och doppa slutligen i dekorsocker.
Pralindekorsocker: Mixa frystorkade bär och blanda med strösocker.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Strösocker
Farinsocker Brun
KåKå Vit Block
KåKå Vit Block
Bagerivetemjöl Extra KåKå

Laddar
Laddar