Cookiepralin Hallon Red Velvet
Recept: Christian Eek
"Sharing is caring" eller "delad glädje är dubbel glädje" - visst ligger det ändå en del sanning i de klassiska klyschorna? Att kunna dela en riktigt lyxig cookie till fikat är inget annat än superhärligt! Så, gör dina kakor större än vanligt och locka med tryffelfyllda cookies i tårtformat.
Cookiepralin
Ca 10 st
Artnr. Namn
Vikt (g)
22809 Bagerivetemjöl Extra KåKå
28
21134 Bagerisalt Suprasel
1
27327 Smör Normalsaltat
25
64001 Bikarbonat
1
20256 Farinsocker
32
20239 Strösocker
10
22436 Havregryn
31
01120 Vanillinsocker
1
21725 Helägg flytande
17
35660 Rödbetspulver
2
Pralindekorsocker Hallon
10
12216 KåKå Vit Block
10
Totalt
168
Pralindekorsocker
Artnr. Namn
Vikt (g)
20239 Strösocker
100
37021 Frystorkad Hallon
5
Totalt
105
Cookiepralin: Blanda smör och socker med vinge i några minuter, och tillsätt sedan resterande ingredienser. Dela upp degen i mindre bitar (40 gram) och forma dem till praliner. Rulla varje pralin i smält vit block och doppa slutligen i dekorsocker.
Pralindekorsocker: Mixa frystorkade bär och blanda med strösocker.