Cookiepralin Hallon Red Velvet

Recept: Christian Eek

"Sharing is caring" eller "delad glädje är dubbel glädje" - visst ligger det ändå en del sanning i de klassiska klyschorna? Att kunna dela en riktigt lyxig cookie till fikat är inget annat än superhärligt! Så, gör dina kakor större än vanligt och locka med tryffelfyllda cookies i tårtformat.


Cookiepralin 

Ca 10 st
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
22809 Bagerivetemjöl Extra KåKå
28
21134 Bagerisalt Suprasel
1
27327 Smör Normalsaltat
25
64001 Bikarbonat
1
20256 Farinsocker
32
20239 Strösocker
10
22436 Havregryn
31
01120 Vanillinsocker
1
21725 Helägg flytande
17
35660 Rödbetspulver
2
Pralindekorsocker Hallon
10
12216 KåKå Vit Block
10
 
Totalt
168
 

Pralindekorsocker



Artnr. Namn
Vikt (g)
20239 Strösocker
100
37021 Frystorkad Hallon
5
 
Totalt
105
 
 
Cookiepralin: Blanda smör och socker med vinge i några minuter, och tillsätt sedan resterande ingredienser. Dela upp degen i mindre bitar (40 gram) och forma dem till praliner. Rulla varje pralin i smält vit block och doppa slutligen i dekorsocker.
Pralindekorsocker: Mixa frystorkade bär och blanda med strösocker.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Strösocker
Farinsocker Brun
KåKå Vit Block
Bagerivetemjöl Extra KåKå

  • KÅKÅ AKTUELLT
  • NÄSTA DAG LEVERANS
  • ERBJUDANDEN
  • NYA PRODUKTER
Loading
Loading