Sikta mot toppen

Ta del av vår nya toppenbroschyr (!) som kan hjälpa dig i bageriet, konditoriet och köket. I On Top har vi samlat massor av smarta tips och inspiration på hur du kan utveckla dina produkter med olika sorters toppings.
Till bagaren har vi tagit fram härliga recept på hur du kan använda våra fröer, gryner och mjöl för att variera brödhyllan. Vad sägs exempelvis om våra gula linfrön (!) som ger en härlig aha-känsla i brödhyllan, eller våra Sprouted Buckwheat Flakes som låter dig baka glutenfria baguetter. Och så klart hur du kan blanda dina egna frö-blandningar samt hur du förpackar och exponerar på bästa sätt.
Då har vi inte ens nämnt snitt, glans, krackelering eller stämplar till bröd.

Till konditorn tipsar vi om hur du sätter den sista, men viktiga, touchen på tårtan och bakelsen.
Och i köket tar vi med kallskänkan på en kreativ resa med vår nya fräcka salladsskål.

Tänk på att bara en liten extra finish på toppen kan göra stor skillnad för slutresultatet. Med broschyren har vi gjort ett försök att hjälpa dig så att du alltid kan vara on top.

Läs broschyren On Top
 

Du kanske också är intresserad av...


Älskade Pizza

Följ med till Feldt’s Fisk

Det röda guldet

Laddar
Laddar