Jobba på KåKå 

KåKå är sedan 1999 en del av Orkla-koncernen. Du som söker jobb hos oss på KåKå gör det via Orklas gemensamma karriärsportal.

Håll även utkik på våra sociala medier där vi informerar om lediga tjänster.
 
Lediga tjänster

Kandidatbank

Om vi inte har några lediga tjänster ute är du varmt välkommen att anmäla dig till vår kandidatbank: kandidatbank@kaka.se

När du gör en spontansökan vill vi att du först fyller i vårt formulär för spontansökan.
Intresseanmälan
Fyller du inte i formulärets obligatoriska frågor kommer vi att radera din ansökan från kandidatbanken eftersom vi behöver ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter.

Skickar du in en spontanansökan till kandidatbanken kommer din ansökan tas emot och behandlas av HR-avdelningen på KåKå. Om du har en intressant profil kontaktar vi dig innan vi delar din ansökan med relevant chef för att eventuellt gå vidare i processen.

Det är även denna mailadressen som du hör av dig till om du tidigare har skickat in en spontanansökan och vill uppdatera din profil.


Personuppgifter 


Vi på KåKå är måna om dina personuppgifter och försäkrar dig om att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med tillämpliga lagar och förordningar. Din ansökan lagras i vår kandidatbank i ett år innan den raderas, detsamma gäller för de svar som du anger i formuläret. Önskar du att finnas kvar längre i vår kandidatbank får du skicka in en ny ansökan. Väljer du att uppdatera din ansökan utgår vi från det senare datumet. Det är enbart HR-avdelningen på KåKå som har tillgång till din ansökan och vi behandlar den enbart i det syfte som framgår av denna text.

Vår lagliga grund för att hantera dina personuppgifter i en spontanansökan är samtycke. Det är frivilligt för dig att skicka in en ansökan till kandidatbanken och du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

Eftersom den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter vid en spontanansökan är samtycke, kan du när som helst återkalla ditt samtycke. Återkallar du ditt samtycke kommer vi radera din ansökan från vår kandidatbank. Önskar du att få din ansökan ändrad alternativt vill få ett utdrag på vilka uppgifter vi har lagrat om dig skickar du en förfrågan till kandidatbank@kaka.se
Vill du veta mer om hur KåKå hanterar personuppgifter kan du ta del av vår integritetspolicy.


Du kanske också är intresserad av...


Så tar KåKå ansvar för planeten

Hållbarhet 

Håll dig uppdaterad

Branschkoll 

Certifieringar

Kvalitet och Miljö på KåKå  
Loading
Loading