Jobba på KåKå 

Vi är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier som kan erbjuda såväl spännande och utmanande arbetsuppgifter som goda möjligheter att utvecklas för dig som individ.  

Är du tårtbiten vi saknar?

Vill du vara med att hjälpa, driva och utveckla den svenska bageri branschen som vi gjort sedan 1927? Sök jobb hos oss på KåKå via vår karriärsida. Håll även utkik på våra sociala medier där vi informerar om lediga tjänster.
Lediga tjänster


KåKå värderingar 


KåKå är ett modigt, pålitligt och inspirerande företag! 
Våra värderingar hjälper oss beskriva hur vi vill vara mot varandra, hur vi tar hand om våra kunder, vårt arbetssätt och vår företagskultur. Alla förstår vad som förväntas av var och en och vår värdegrund hjälper oss att nå våra mål. 

Vi är modiga genom att: vi vågar ta beslut, göra fel, utmana både oss själva och varandra och gå utanför vår komfortzon. Vi vill utvecklas och ge både positiv och konstruktiv feedback till varandra! 

Vi är pålitliga genom att: vi är hjälpsamma och har förtroende för varandra. Vi är ärliga, rättvisa och trovärdiga. Trygghet, respekt och gemenskap är viktigt för oss! 

Vi är inspirerande genom att: vi är lösningsorienterade, nytänkande, har många idéer och kunskap. Vi vill hela tiden utvecklas och vågar prova nytt. Genom stöd för varandra, förtroende och gemenskap hittar vi nya lösningar!
 

Du kanske också är intresserad av...


Så tar KåKå ansvar för planeten

Hållbarhet 

Håll dig uppdaterad

Branschkoll 

Certifieringar

Kvalitet och Miljö på KåKå  
Loading
Loading