KondisKollen

Vårt syfte med KondisKollen är att skapa en unik och smakfull upplevelse där vi följer med på en resa hos våra konditorier/bagerier i Sverige. Vi vill dela med oss av den passion som ligger bakom varje bakverk, samtidigt som vi stärker och främjar gemenskapen inom bageribranschen.
 
Genom att besöka konditorier/bagerier och smaka på goda kreationer vill vi inspirera och dela med oss av de bästa smakerna, skapa nya kontakter och främja kunskapsutbyte. Vår övertygelse är att det är dessa små, söta stunder som skapar de största glädjeämnena, och vi är här för att dela dem tillsammans med er. Håll utkik efter dina branschkollegor i våra digitala kanaler.

Vill du vara med i KondisKollen?
Har du landets mysigaste servering, eller den smartaste lösningen i bageriet som sparar mycket tid? Eller är det kanske du som bakar den godaste, ja vad är det för speciellt bakverk som bara finns hos dig eller i din del av landet?

Hör av dig till marknad@kaka.se – kanske är det just ditt bageri som får inspirera branschen till nästa stora smakhype.


Granero Bakery

Häng med till Djurgårdsstaden i Stockholm där Per och Lukas visar runt på trendiga Granero Bakery. De berättar om bageriets historia, sina storsäljare, de populäraste glass-smakerna samt vad de tycker om kunder i pyjamas.
Inspirera mig

Väderstad Centralkonditori

Thomas Schwenke visar runt på Väderstad Centralkonditori i Väderstad utanför Mjölby i Östergötland. Han berättar om smarta val vid renovering och om vilken effekt dekaler med eget tryck ger för försäljningen. Ta också del av några svinnsmarta tips för att ta tillvara på ingredienser som annars kanske går till spillo.
Inspirera mig

Du kanske också är intresserad av...


Trendiga bakverksfavoriter 

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

Inspireras till nya koncept

Loading
Loading