KondisKollen

Vårt syfte med KondisKollen är att skapa en unik och smakfull upplevelse där vi följer med på en resa hos våra konditorier/bagerier i Sverige. Vi vill dela med oss av den passion som ligger bakom varje bakverk, samtidigt som vi stärker och främjar gemenskapen inom bageribranschen.
 
Genom att besöka konditorier/bagerier och smaka på goda kreationer vill vi inspirera och dela med oss av de bästa smakerna, skapa nya kontakter och främja kunskapsutbyte. Vår övertygelse är att det är dessa små, söta stunder som skapar de största glädjeämnena, och vi är här för att dela dem tillsammans med er. Håll utkik efter dina branschkollegor i våra digitala kanaler.

Vill du vara med i KondisKollen?
Har du landets mysigaste servering, eller den smartaste lösningen i bageriet som sparar mycket tid? Eller är det kanske du som bakar den godaste, ja vad är det för speciellt bakverk som bara finns hos dig eller i din del av landet?

Hör av dig till marknad@kaka.se – kanske är det just ditt bageri som får inspirera branschen till nästa stora smakhype.


Trandareds Hembageri

Välkommen till Borås där bagaren Ziad "Z" och konditorn Emma visar runt på Trandareds Hembageri under semlesäsongen. Se hur de löser problemet med produktion i källaren i huset intill, ta del av smarta tips till sociala medier samt hör varför de håller stängt nästan årets alla helger. Självklart bjuder de på semla och den populära semlebiskvin.
Inspirera mig

Conditori Duvander

Jens Duvander är tredje generationens ägare av Conditori Duvander och han syns ofta i engagerande inlägg på sociala medier som driver besökare till företagets butiker. I KondisKollen ger han smarta tips till andra bagare och konditorer som vill starta eller förbättra sin marknadsföring online.
Inspirera mig

Falu Bröd & Patisserie

Följ med till Sveriges äldsta cafébyggnad där Therese visar runt på Falu Bröd & Patisserie. Här är det rena råvaror som gäller och mycket girl power. Titta in i den gamla biografen i huset intill, där det numera produceras glass och praliner. Och spana in deras lyxiga svinncroissant för bra inspiration för framtida produkter.
Inspirera mig

Lanemo

Anna Lanemo är tredje generationen Lanemo som driver familjeföretaget i Linköping, tillsammans med sin bror Ola.
Följ med henne in bakom kulisserna och hör henne berätta om konditoriets historia, hur det var att ta över familjeföretaget samt hur den officiella Estellebakelsen kom till.
Inspirera mig

Bageri 96°

Träffa teamet på Bageri 96° i Västervik och hör dem berätta om hur de skapat sin trendiga inredning, varför de valt att ha full insyn i bageriet och hur de på ett framgångsrikt sätt arbetar med sociala medier.
Inspirera mig

Thelins Konditori

Följ med in bakom kulisserna på Thelins i Stockholm där julförberedelserna är i full gång.
Inspirera mig

TM Bagarstuga

Ted är konstnären och konditorn som bland annat tävlat i Årets Konditor. Thomas började baka som 10-åring och är femte generationens bagare från Sveriges kanske äldsta bagarfamilj. Hör kompanjonerna Ted Malon och Thomas Montenegro berätta om TM Bagarstuga i Västerhaninge utanför Stockholm.
Inspirera mig

Granero Bakery

Häng med till Djurgårdsstaden i Stockholm där Per och Lukas visar runt på trendiga Granero Bakery. De berättar om bageriets historia, sina storsäljare, de populäraste glass-smakerna samt vad de tycker om kunder i pyjamas.
Inspirera mig

Väderstad Centralkonditori

Thomas Schwenke visar runt på Väderstad Centralkonditori i Väderstad utanför Mjölby i Östergötland. Han berättar om smarta val vid renovering och om vilken effekt dekaler med eget tryck ger för försäljningen. Ta också del av några svinnsmarta tips för att ta tillvara på ingredienser som annars kanske går till spillo.
Inspirera mig

Du kanske också är intresserad av...


Trendiga bakverksfavoriter 

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

Inspireras till nya koncept

Loading
Loading