Tävlingar på KåKå

Här samlar vi våra tävlingar. Förutom nya, roliga och spännande tävlingar där du kan vinna fina priser från KåKå och våra samarbetspartners, hittar du också listor på vinnarna i tidigare tävlingar.

#smakfulltskyltfönster

24 november - 22 december 2021
Ta en bild på ditt pyntade fönster och dela den på Instagram med #smakfulltskyltfönster. Ditt tävlingsbidrag kan stärka skyltfönstret på ditt bageri eller konditori hela nästa år.
Läs mer

Är du bäst på att göra Smakfullt godis?

1 september–12 december 2021
Ta en snygg bild på din nykokta kola, dina läckra praliner eller egengjorda geléhallon. Ja vilket godis som helst som är hantverksmässigt tillverkat. Lägg sedan upp ditt bidrag på Instagram och tagga #SmakfulltGodis för att delta i tävlingen.
Läs mer

#Smakfullhalloween

25 oktober - 4 november 2021
Tävla med ditt bästa halloweenbakverk. Dela en bild eller video på Instagram som visar din halloweenbakelse. Tävla genom att publicera ditt bidrag på Instagram och tagga med #smakfullhalloween.
Läs mer

Världens största lussekatt :)

5 oktober–14 oktober 2021
Visa dina bagarskills och gissa hur många gram lussekatten väger och var med och tävla om ett fint pris. Fyll i din gissning som en kommentar på vårt instagraminlägg med lussekattsbakvideon.
Läs mer

Du kanske också är intresserad av...Sommarfika

Öka din lönsamhet med rätt kalkyl

Inspireras till nya koncept

Loading
Loading