Våra affärsområden

KåKå är organiserat i olika affärsområden för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Bageri, Konditori samt Mat & Dryck tillhandahåller de viktigaste ingredienserna och råvarorna som du behöver i din verksamhet. Bake Off säkerställer att du kan hantera dagar med mindre personalstyrka och ändå leverera förstklassiga produkter, eller komplettera ditt sortiment med färdiga produkter när det behövs. Inom Glass samarbetar vi med Italiens ledande leverantörer för att hjälpa dig som vill producera egen gelato med de bästa ingredienserna och recepten. Non Food säkerställer att du kan pynta och dekorera dina bakverk på bästa sätt, exponera din butik för ökad försäljning och förpacka dina härligheter till de konsumenter som hellre vill bära med sig dina läckerheter hem.

Bageri

Hos KåKå hittar du allt du behöver för att göra fantastiska bakverk. Vi hjälper till med ingredienser, recept, inspiration, och utbildningar så att du ska kunna utveckla ditt hantverk i bageriet.
Läs mer

Konditori

Hos KåKå hittar du allt du behöver för att göra fantastiska bakelser, tårtor och desserter. Vi hjälper till med ingredienser, recept, inspiration, och utbildningar så att du ska kunna utveckla ditt hantverk i konditoriet.
Läs mer

Bake off

Våra bake off-produkter ger dig en arbetskraftsreserv vid ledigheter samt ger möjlighet att genomföra kampanjer och aktiviteter med ordinarie personalstyrka i produktion. Vi har allt från degämnen till färdiga produkter.
Läs mer

Non Food

Förpackningar, emballage och pynt. Med vårt sortiment har du möjligheten att sticka ut ur mängden med din profilering och stärka varumärket på ett framgångsrikt sätt.
Läs mer

Glass

För att göra det enkelt att lyckas hjälper vi dig hela vägen, från uppstart i butik till försäljning. Vårt glassteam, med tio års erfarenhet, bjuder på recept, råd och inspiration.
Läs mer

Mat och dryck

I vårt breda sortiment av mat och dryck hittar du sådant som enkelt förgyller inte bara mackan, utan också salladen, soppan, delikatesstallriken och charkbrickan.
Läs mer

Du kanske också är intresserad av...


Inspireras till nya koncept

Inspirationsbroschyrer

Håll dig uppdaterad

Branschkoll

Handla nu

E-handel
Loading
Loading