Lemon Meringue Pie

Recept: Magnus Hellman
Fler recept hittar du på BakeIT.se

Citronpajmuffins med fluffig maräng och kaksmulor. 

Cirka 30 stycken


 
Artnr. Namn
Vikt (g)
01382 Muffinsmix Amerikansk ljus
1 000
21732 Helägg flytande
360
15193 Rapsolja KåKå
350
Vatten
220
46163 Ladyfruit Deli Citron
300
062721 Topping Karamell Crumble
100
Topping

460541 Paloma Ovablanca
200
Vatten
100
20210 Florsocker
50
 
Totalt
2 680
 


 
Lemon Meringue Pie   
1. Blanda vatten, olja, ägg och muffinsmix väl med vinge i cirka 4 minuter  (mellanhastighet). 
2. Tillsätt kaksmulor i slutet.
3. Spritsa upp i 30 stycken muffins-  formar, spritsa sedan i Deli Citron.  Baka av på 190°C i 22 minuter och  låt svalna. 
4. Vispa upp Ovablanca-marängen och  spritsa på. Bränn av med brännare. Sikta över florsocker.
Fler recept hittar du på vår inspirationssida

 

Från receptet


Muffinsmix Amerikansk Ljus
Rapsolja KåKå
Ladyfruit Deli Citron
Bakform 
Loading
Loading